Beneficiile Partnerilor

La cooperarea cu ASTAL SECURITY TECHNOLOGIES sunt::

  • Un portofoliu complet de sisteme de securitate și software-uri de management
  • Consultanță de specialitate în București și în întreaga țară, prin directorii regionali sau filiale locale (Cluj și Timișoara)
  • Suport tehnic la fiecare etapă a proiectului
  • Training gratuit și workshop-uri pentru eficientizarea personalului tehnic al partenerilor
  • Documentația tehnică completă pentru fiecare produs
  • Analiza și dezvoltarea de proiecte și oferte pentru toate tipurile de sisteme de securitate
  • Conformitatea produselor noastre, cu toate standardele legale - certificate, aprobări și licențe necesare pentru piața română
  • Livrare rapidă și sigură a bunurilor la adresa indicată, în următoarea zi lucrătoare
  • Updatarea constantă a portofoliului de echipamente la cele mai noi tehnologii de pe piețele mondiale

 

Servicii personale
Partenerul ASTAL este constant în atenția personalului înalt calificat de vânzări care susține procesul de vânzare de la comanda până la livrare, asigurând un contact facil și eficient cu ASTAL.

Formare profesională
Partenerul ASTAL are acces la training complet, care va asigura o imagine completă a ofertei curente a companiei și cunoștințele necesare pentru a aborda cu succes probleme tehnice specifice. Inginerii noștri cu experiență oferă instruire in-house sau la sediul clienților noștri, training în care participanții au șansa de a învăța funcționarea și avantajele echipamentelor oferite de Astal Security Technologies.

Suport pentru produse
Partenerul ASTAL primește informații complete cu privire la produse sub forma de: cataloage de produse, pliante, broșuri, reclame, cadouri promoționale și informații despre promoții. Suportul este dat, de asemenea, prin activități de marketing intensive, cum ar fi discuții despre produse, știri cu informații despre produse noi, oferte speciale, pliante de promovare și diverse forme de prezentări în domeniul protecției la foc, CCTV, a detecției la efracție și control acces.

Suport, Service & Garantie
Partenerul ASTAL poate contacta direct inginerii ASTAL, care vor clarifica orice îndoieli care apar în timpul configurării și funcționării sistemelor achizitionate. Centrul de service din Varșovia are personal cu înaltă calificare și echipamente moderne, ceea ce il face capabil să rezolve orice potențială problemă tehnică.

Toate produsele cumparate de la firma noastră sunt acoperite de garanție și service post-garanție. Personalul ASTAL oferă asistență și service și furnizează partenerilor nostri piesele de schimb necesare.

 

 

Drepturi de autor 2017 Astal Security Technologies S.R.L.   TERMENI ŞI CONDIŢII